Sort by
Sort by
 

Teхнички работи и производство

Со 376 фабрики во над 80 земји, имаме силна производствена способност во сите области на нашиот бизнис. Во Техничките работи и производството во компанијата Nestlé можете да работите во Производство, Инженеринг, Безбедност на храна, здравје и животна средина, Извонредност на работењето, Регулаторни работи и Квалитет.

Ние сме тим отворен за соработка и различност, со силен фокус на безбедноста, квалитетот, одржливоста и извонредноста на производството.

Engineer

Бараме

Луѓе кои се посветени да дадат се од себе и кои имаат ентузијазам за работа со луѓе, нивниот раст и развој.

Љубопитни сте и ги прифаќате новите технологии и постојано учите и придонесувате во сите области на бизнисот, низ сите географски области и функции. Вие ќе бидете тимски играч кој ги прифаќа основните вредности во областа на безбедноста, квалитетот, различноста и инклузијата.

colleagues talking

Работата во многуте функции и вмрежувањето ми овозможија да го согледам целиот процес во прехранбената индустрија, од фарма до вилушка. Ги посетував добавувачите и работев со Тимот за иновации за да видам како тие го испорачуваат она што најмногу го сака потрошувачот.

Blair
Блер