Sort by
Sort by

Медиуми

Latest Press Releases

Меѓународниот институт за индустриска вода

 

Меѓународниот институт за индустриска вода од Стокхолм, кој е организатор на седмодневниот настан по  повод обележувањето на Светската недела на водата одржан во главниот град на Шведска, и додели престижна награда на компанијата Nestlé.