Sort results by
Sort results by

Политика за квалитет

Подобрување на квалитетот на животот и придонес за поздрава иднина
Политика за квалитет


Нестле Политика за квалитет, здравје, безбедност и одржливост на животната средина:
 
  1. Квалитетот е основата на нашата храна, исхрана, здравје и благосостојба.
  2. Преку квалитетот, безбедноста и одржливоста на животната средина ја придобиваме верноста на потрошувачите и стануваме нивниот прв избор.
  3. Квалитетот, Безбедноста и Животната средина се сечија обврска – Успехот се гради благодарение на луѓето.
  4. Тежнееме кон работење без грешки и отпад.
  5. Безбедноста на храната и потполната усогласеност на работењето.