Sort by
Sort by

Соопштенија за јавноста

Во овој дел ќе ги најдете сите официјални соопштенија за печатот на Nestlé S.A., вклучувајќи ги и ad hoc соопштенијата. Ad hoc соопштенијата се соопштенија за печатот кои содржат информации осетливи на цените на акциите, објавени во согласност со Правилата за листа на ШЕСТ швајцарска размена. Користете го филтерот за тип за да најдете ad hoc соопштенија објавени по 1 јануари 2021 година.

За повеќе информации за компанијата, одете на страницата Вести и бидете во тек со најновите настани.

Секогаш се стремиме да бидеме транспарентни и ажурирачки кога комуницираме со потрошувачите.

Press Releases
Филтрирај според
10 items match this criteria
Title Date
Nestlé Група забележа органски раст од 7,8 отсто и очекува поголем раст на продажбата во 2023 година <time datetime="2023-10-19t13:15:15+02:00">19. 10. 2023.</time>
Nestlé забележа органски раст од 8,7% и очекува поголем раст на продажбата во 2023 година <time datetime="2023-07-27t14:17:14+02:00">27. 07. 2023.</time>
Nestlé ги објави финансиските резултати за првиот квартал од 2023 година <time datetime="2023-04-25t15:54:00+02:00">25. 04. 2023.</time>
Nestlé ги објави финансиските резултати за 2022 година <time datetime="2023-02-17t15:38:40+01:00">17. 02. 2023.</time>
Nestlé ги објави првите финансиски резултати за првите 9 месеци од 2022 година <time datetime="2022-10-19t14:55:38+02:00">19. 10. 2022.</time>
Милијарда швајцарски франци до 2030 година за одржливо одгледување на кафе <time datetime="2022-10-05t10:45:44+02:00">05. 10. 2022.</time>
Спортска опрема за градинки и училишта во Велес <time datetime="2022-09-22t16:54:16+02:00">22. 09. 2022.</time>
Nestlé ги објави финансиските резултати за првите шест месеци од 2022 година <time datetime="2022-07-28t16:05:29+02:00">28. 07. 2022.</time>
Nestlé ги објави финансиските резултати за првиот квартал на 2022 година <time datetime="2022-04-21t15:39:43+02:00">21. 04. 2022.</time>
Nestlé ги објави финансиските резултати за 2021 година <time datetime="2022-02-17t17:05:28+01:00">17. 02. 2022.</time>