Sort by
Sort by
 

Административни работи

Како администратор во компанијата Nestlé, ќе бидете дел од тимовите и проиектите кои ја исполнуваат нашата цел, ослободување на моќта на храната за подобрување на квалитетот на животот за сите.

Ќе се потпреме на вас во смисол на подарување внимание на детали, што ја прави разликата во секоја област од нашето работење, oд IT до истражување на сѐ она што се наоѓа измеѓу.

colleagues talking

Бараме

Проактивни луѓе кои можат да развијат чувство за тоа што сакаат тимовите дури и пред да им биде потребно.

Ќе ги знаете сите факти и детали во областа во која работите, така што луѓето што ги поддржувате може да се фокусираат на својата специјалност и постигнување на своите цели.

За возврат, ќе имате можност да се развивате и да растете до својот целосен потенцијал, со можност за напредување во кариерата кога се работи за сите наши брендови и производи.

three women discussing

Горда сум што работам за компанијата Nestlé каде сите се стремиме да го направиме овој свет малку подобар. Со помош на моите колеги чувствувам дека растам лично и професионално. Моја голема желба е да им помогнам на другите и да се обидам да им го олеснам животот на работата за да можат да се фокусираат на задачите на своето конкретно работно место.

Isabel
Изабела