Sort by
Sort by
 

Информациски технологии

Ние управуваме со најголемата палета ИТ операции во индустријата со стоки за широка потрошувачка и вршиме дигитална трансформација во соодветен обем. ИТ ѝ овозможува на компанијата Nestlé во позитивна смисла да внесува промени во животот на милионите потрошувачи и купувачи ширум светот.

Користиме машинско учење и напредна аналитика за да извршиме трансформација во начинот на користење на податоците, можностите за е-трговија, за да ги услужиме подобро нашите купувачи и за да ја подобриме можноста на „индустрија 4.0“ во синџирот за снабдување и производство.

Компанијата Nestlé ги користи сите корпоративни функции за испорака на ИТ производи и решенија кои ја одредуваат нашата дигитална трансформација.

office environment

Бараме

Ние сме мултикултурен тим каде владее различноста, затоа бараме луѓе кои ги споделуваат нашите вредности: оние кои се љубопитни, иновативни, кои сакаат да соработуваат и имаат страст за нови технологии и поседуваат дигитална умешност.

Ќе ве мотивира предизвикот за подобрување на животот на потрошувачите преку одговорно користење на технологијата. Ако сакате да извршите влијание, тогаш ништо не ви застанува на патот на вашата ИТ кариера во Nestlé.

Вашето работно место во Nestlé ИТ одделението во областа на безбедноста и ускладеноста со прописите има директно влијание на милиони купувачи да им се овозможи да уживаат во нашите производи и да го подобрат квалитетот на својот живот.

Eugenio
Еуџенио