Sort by
Sort by
Ние сме компанија која ја инспирираат луѓето. Нашите луѓе, нивната сила, талент и енергија се нашата најважна предност. Во моментов имаме околу 328.000 вработени и нашите производи и услуги ги продаваме во 191 земја.
Како функција која привлекува, развива и ангажира повеќе луѓе со исклучителен талент кои ни се потребни за да расте нашето работење, Човечки ресурси (HR) нудат можности во три клучни области.
Вашата кариера би можеле да ја продолжите во HR деловно партнерство, помагајќи им на линиските менаџери да ги подобрат резултатите од работата преку луѓето. Aко имате докажано искуство во регрутирање, развој или во некоја друга област на HR, ќе му се придружите на нашиот тим кој се занимава со специјалности.
Или би можеле да му се придружите на нашиот сектор „Centre of Scale”, група која овозможува сите основни потреби на вработените да бидат задоволени така да можат да се фокусираат на тоа што го прават најдобро.

Jaс би го препорачал Nestlé затоа што луѓето таму навистина се на прво место. Тоа не се само празни зборови. Поединецот се наоѓа во центарот на вниманието. Јас чувствувам дека луѓето навистина знаат кој сум јас, каков сум и какво е моето мислење.

Себастијан