Sort by
Sort by
 

Приправништво и стажирање

Како глобална компанија, Nestlé обезбедува многу можности за градење на Вашето искуство и за стекнување на знаењa.

Ние вработуваме студенти од сите делови на светот преку програмата приправништво и стажирање, на работите за почетници, кои опфаќаат одговорност, самостојност и обука „за најдоброто во класата“ (best-in-class).

Mногумина наши менаџери и лидери на повисоките позиции својата кариера во компанијата Nestlé ја започнаа како дипломци.

internship group

Бараме

Ги поттикнуваме луѓето на кариерата да гледаат како на патување и во што поголема мерка да ги искористат можностите кои ги обезбедуваме.

Toа може да значи бочно проширување на Вашето знаење во поглед на изложеноста и продлабочувањето на Вашето искуство или напредување со поголема одговорност. Што и да е, ќе треба да бидете флексибилни и способни долгорочно да ги согледувате нештата.

Nestlé е место каде што ќе учите, ќе се развивате и ќе растете до Вашиот полн потенцијал.

learn, develop and grow

Уште од времето на моето приправништво во Чиле, Nestlé за мене беше училиште. Постојано ме тераше да излезам од мојата зона на комфор, но во исто време ми овозможуваше и да се прилагодам на новите околности.

Gheisy
Гизи