Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Контактирајте нè

 
 
За било какви прашања, ве молиме контактирајте не преку е-пошта: [email protected],

или јавете се на бесплатниот број за потрошувачи 0800 00 200 (Работно време од понеделник до петок од 08:30-16:30)

Или пишете ни на:
Нестле Адриатик Македонија ДООЕЛ 
Бул.8ми Септември бр.16
Д.Ц.Хипериум, 4ти кат
П.фах 663
1000 Скопје 

Контактирајте не

*Задолжителни полиња

Selected Options

Која е причината поради која ни пишувате?
Select an option below

​Совет:  Ние   да се потрудиме да се вратам на сите e-mail & nbsp; што е можно поскоро. Меѓутоа, ако вашето барање е итно молам телефонирајте во локалниот тим за потрошувачки услуги. Најдете го бројот во нашиот директориум Броеви на Нестле низ целиот свет

Совет: Ние ќе се потрудиме да се вратам на сите е-пошта што е можно поскоро. Меѓутоа, ако вашето барање е итно, urgent ве молиме телефонирајте на локалниот тим за потрошувачки услуги. Најдете го бројот во нашиот каталог на Nestlé Numbers низ целиот свет Броеви на Нестле низ целиот свет

Совет: Ние ќе се потрудиме да се вратам на вас што е можно поскоро. Ако вашето барање е итно тогаш ве молиме јавете се на еден од нашите Тим за односи со инвеститорите.

Известување за приватност: Вашите лични податоци ќе се користат како што е наведено во Известување за приватност.

Совет: Ние ќе се потрудиме да се вратиме што е можно поскоро. Меѓутоа, ако работите до крајниот рок, контактирајте со некој од нашите тим за корпоративни односи со медиумите..

Совет: Ако сакате да аплицирате за работа или да пратите CV за идните работни места, тогаш посетете ја нашата посветена страница за барање работа.

2MB file upload limit
Upload requirements

На кој начин сакате да Ве контактираме?

Contact Details