Sort by
Sort by
 

Човекови ресурси (HR)

Луѓето се клуч на нашиот успех. Нашата HR функција ги поддржува нашите 270.000 вработени да продолжат да ја подобруваат нашата организација. Работата во HR ќе ви овозможи да придонесете кон подобрата иднина, преку нашите водечки програми во индустријата за давање поддршка на младите, за постигнување на  различност, рамноправност, инклузија и припаѓање или давање помош во создавањето заеднички вредности во сѐ што работиме.

HR во Nestlé ви отвора можност во три големи области. Moжете да работите во партнерство со деловните менаџери и да им помагате при подобрување на перформансите преку човековите ресурси. На нашиот тим можете да му го донесете вашето искуство во областа на регрутирање, развој или други специјалистички области на HR. Или може да му се придружите на еден од центрите за економија на обем што обезбедува нашите вработени да ги исполнат сопствените суштински потреби за да можат да се фокусираат на тоа што најдобро го прават.

discussion

Бараме

Кариерата во човечки ресурси обезбедува многу задоволство, но исто така поставува и многу предизвици. Бараме луѓе кои размислуваат стратешки и кои можат проактивно да градат и да управуваат со партнерства во рамките на групата за да ни помогнат да управуваме со нашите таленти. Со комбинирање на стручноста со деловната острина, ќе бидете ориентирани кон луѓето и ќе станете инспиративен тимски играч.

Ќе можете да давате ефективни совети и да управувате со односите, осигурувајќи на тој начин дека го имаме најдобриот човечки капитал за да ја одржиме компанијата Nestlé силна и конкурентна.

office discussion

Кариерата во рамките на Човековите ресурси обезбедува доста задоволаства но и предизвици. Бараме луѓе кои размислуваат стратешки и кои можат проактивно да градат и управуваат со партнерства во рамките на групата за да ни помогнат да управуваме со нашите таленти. Со комбинирање на стручноста со деловната острина, ќе бидете ориентирани кон луѓето и ќе станете тимски играч кој охрабрува. Ќе можете да давате ефективни совети и да управувате со односите, а истовремено да обезбедувате дека го имаме најдобриот човечки капитал за да ја одржиме компанијата Nestlé силна и конкурентна.

Lucy
Луси