Sort by
Sort by
Со 418 фабрики во 86 земји имаме голема производна способност во целото наше работење. Без тоа едноставно не би можеле да ги исполниме високите очекувања на нашите потрошувачи и купувачи, на сите заинтересирани страни и на нас самите.
Ние сме пасиониран и мултидисциплинарен тим кој работи во различни области, како што се Инженеринг, Безбедност, Здравје и животна средина, Извонредност во работењето, Регулаторни работи и Квалитет. Ние служиме пасионирано и секогаш се стремиме да бидеме колку што можеме подобри, во соработка со колегите и партнерите за да растеме и за да бидеме успешни заедно. За да ги придобиеме срцата и душите, мораме да обезбедиме квалитет во сето тоа што го работиме, во духот на извонредноста и сопственоста.
Aко сте посветени на тоа да го давате само најдоброто од себе, тимот на кој ќе му се придружите е само почеток на вашата кариера во Компанијата Nestlé. Постојат неограничени можности во сите области на нашето работење, функциите и географските локации; додека растете како поединец, придонесувате за растот на поширокиот тим.

Работата на многуте функции и вмрежувањето ми овозможија да ги разберам процесите во прехрамбената индустрија, од фарма до виљушка. Ги посетував добавувачите и работев со Тимот за иновации за да видам како го испорачуваат тоа што потрошувачот најмногу го сака.

Блер