Sort by
Sort by

Наградни игри 2023

Преку наградените игри кои ги организираме, ние се стремиме да им понудиме на потрошувачите забава и можност, покрај наградите кои можат да ги освојат, креативно да ги демонстрираат своите вештини и нивното усогласување со корпоративните вредности на Nestlé.

Преку нацрт игрите кои ги организираме, сакаме да покажеме благодарност до потрошувачите кои не следат долги години и кои верно ги користат нашите производи во своите домови. Креативноста, иновативноста и имагинацијата на нашите потрошувачи не инспирираат да бидеме подобри и никогаш да не правиме компромис кога станува збор за квалитетот и дизајнот на нашите производи.

Подолу можете да ги видите сите наградни игри кои ги спроведовме во Северна Македонија во изминатото време. Ве покануваме да учествувате во нив.

Тековни наградни игри и промоции

Завршени наградни игри и промоции

НАГРАДНА ИГРА „ГОТВИ СО ЉУБОВ, ГОТВИ ЗА ЉУБОВ” за трговскиот ланец VERO

ПРАВИЛА ЗА НАГРАДНА ИГРА „ГОТВИ СО ЉУБОВ, ГОТВИ ЗА ЉУБОВ” за трговскиот ланец ВЕРО!

ВРЕМЕТРАЕЊЕ: од 16.11.2022 до 31.12.2022 година.