Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Xрана за кучиња

Ние во PURINА знаеме дека кучињата имаат специфични барања во поглед на исхраната, коишто варираат во зависност од нивната возраст и раса. Значи, за да ги задоволиме индивидуалните барања на Вашето куче, создадовме палета на внимателно прилагодени формули.

Повеќе од 85 години на научни истражувања се вложени во развојот на палетата со PURINA® производи. Неверојатно сме горди на ова бидејќи нашата храна за домашни миленици е меѓу најпознатите и најомилените брендови во Србија и во светот. Знаеме дека малку работи се поважни од здравјето и среќата на Вашите домашни миленици. Затоа експертите на PURINА® со помош на нашата храна oбезбедија домашните миленици да добијат 100% хранливи материи за да бидат здрави денес, а така да биде и утре.

Oва е списокот на нашите брендови:

FRISKIES - Нуди широк асортиман на производи прилагодени за сите потреби на Вашето куче, без оглед на расата и возраста, и на неговиот вкус. Без оглед на тоа дали се работи за сува храна, влажна храна или деликатеси Friskies е вистински избор за Вашиот миленик. Friskies производите без додадени вештачки бои, конзерванси и арома, гаранција се за 100% комплетна и избалансирана исхрана, која опфаќа висококвалитетни протеини, витамини и минерали, за здрави и среќни куичиња, исполнети со виталност.

friskies 3.jpg

ADVENTUROS  - Деликатеси направени за кучињата со природен инстикт за авантури. PURINA® AdVENTuROS™ деликатесите се полни со возбудливи вкусови коишто чекаат да бидат откриени! Наградете го своето куче со најразлични диви ароми и текстури, неодоливи за џвакање.

Adventuros 2.png

PRO PLAN - е нашата најнапредна, научно заснована супер премиум храна со вистинско месо како главна состојка. Во својот асортиман нуди формули специјално направени да им одговорат на сите нутритивни потреби на кучињата, како и на оние со дополнителни потреби како што се подобар имунитет на кутрињата, чувствителна кожа и варење или прекумерна телесна маса.

PPD2_web_banner_1150x863px.jpg

PRO PLAN VETERINARY DIETS - Претставува портфолио на специјализирани ветеринарски производи за домашни миленици. Секоја формула е развиена со најновите знаења во клиничката исхрана и поддржана е со долгогодишните научни ветеринарски истражувања. Влажните и суви диети развиени се со најсовремените технологии и докажано се ефикасни кај поголемиот број на состојби. Секој рецепт обезбедува оптимален баланс на хранливите материи за задоволување на одредени диететски потреби.

PPVD 2_web_banner_1150x863px.jpg

DOG CHOW - Знаеме дека кучињата имаат специфични барања во поглед на исхраната, коишто варираат во зависност од нивната возраст и раса. За да ги задоволиме индивидуалните барања на Вашето куче, создадовме палета од внимателно прилагодени формули. Нашата филозофија е дека на кучето треба да му дозволиме да биде куче, и дека е најважно да биде здраво, активно и сакано. А клучот за тоа секако е добрата  исхрана.

Dog_2Chow_web_banner_1150x863px.jpg