Sort by
Sort by

Откријте го совршеното кафе за секој момент додека ги поддржувате одгледувачите и одржливото земјоделство

 

Нашите брендови на кафе

CTA Button Item
Ајде да ја водиме индустријата за кафе

Како најпознатиот и најодржлив бренд за кафе во светот, иновациите се во срцето на сè што правиме. Ние сме ентузијасти за предизвиците што ги поставуваат променливите трендови на потрошувачите. Со три од најпознатите светски брендови за кафе – Nescafé, Nescafé Dolce Gusto и Starbucks – нудиме одлично искуство за секого, додека се грижиме за општеството преку нашите програми за одржливост.

Продолжуваме да се стремиме кон подобар вкус, квалитет и поголема одржливост на нашето кафе и спроведуваме мерки кои можат да нѐ доведат до нашите цели. Затоа ние сме лидери во сè, од ладни пијалоци до персонализирање на кафе преку паметно поврзување. Нашата цел: да испорачаме совршено кафе за секого.

Дечко пие кафе на балкон
Nescafé кафе во стаклена чаша
Маж собира зрна кафе