Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PURINA

Ние во Purina сме посветени да им помогнеме на домашните миленичиња да живеат подолго, посреќно и поздраво благодарение на правилната исхрана и нега. Нашата главна одговорност е да обезбедиме сигурни, вкусни и хранливи производи, кои ги исполнуваат највисоките стандарди за квалитет и безбедност. Ние го разбираме и делиме интензивно чувство на љубов и почит, кое сопствениците го негуваат кон своите домашните миленичиња, бидејќи повеќето од нас имаат домашни миленичиња.

Затоа, во Purina благосостојбата на кучињата и мачките се нашиот главен приоритет и одговорност, коишто никогаш нема да ги доведеме во прашање. 

PURINA®

храна за кучиња

 

храна за мачки