Sort by
Sort by

Felix храна за паметни мачки

Felix храна за мачки

Вкусни оброци со фантастични комбинации коишто ќе ги разгалат сетилата на Вашата мачка и ќе ѝ донесат прекрасни изненадувања, како вкусни желеа, сосови па дури и крцкави преливи! Felix рецептите обезбедуваат 100% дневни потреби на Вашата мачка доколку ја храните во согласност со упатствата за хранење на пакувањето. Прекрасните оброци направени се од квалитетни состојки, избалансирани минерали и витамини и извор се на омега 6 масни киселини - тука е сето она што ѝ е потребно на  Вашата мачка за да го одржи долгорочното здравје, колку и да е стара. Неодолив оброк којшто Вашата мачка едноставно ќе го обожува!