Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GOURMET®

gourmet

GOURMET® ќе направи сè за да ја воодушеви Вашата мачка и да ѝ понуди неодоливо искуство и секојдневно уживање во различните вкусови.  Gouremt производите нудат широка палета на рецепти за мачките, вистински познавачи, за да можат секојдневно да уживаат во различните текстури и вкусови. Квалитетните состојки подготвени се нежно и со вкус за да можат уште повеќе да го разгалат софистираното непце на Вашата мачка. Изненадете ја Вашата мачка со неодоливите вкусови од Gold, Perle или Mon Petit aсортиманот во текстурите паштети, парченца во сос или парченца во паштета.