Sort by
Sort by

Nesquik сируп

 

 

NESQUIK® сирупот со какао е совршен прелив за сладолед, колачи, овошје и житарици. Ако го подготвите со млеко, станува вкусен напиток. Преливот може да го нанесете врз сладолед, пудинг, торти, овошје и слично.

Приготвување: Додадете 4 кафени лажички (13 ml) од сирупот во 200 ml топло или ладно млеко.

 

nesquik