Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ

Сè почнува со NESCAFÉ
NESCAFÉ е омилената марка на кафе во светот во која уживаат поединците и семејствата во повеќе од 180 земји во светот. Со повеќе од 75 години искуство во изборот, пржењето и создавањето на врвно кафе не чуди податокот дека секоја секунда се пијат повеќе од 5.500 шолјички NESCAFÉ кафe. Ако сакате да дознаете повеќе, ве молиме: https://www.nescafe.com/

NESCAFÉ План
Oд 1960-те соработуваме со одгледувачите на кафе помагајќи им да одгледаат колку што может поквалитетно кафе преку воведување на напредни методи на одгледување. Секоја година директно работиме со повеќе од 170.000 одгледувачи на кафе. Со поддршка на одгледувачите во користењето на одговорни методи за одгледување на кафе обезбедуваме и идните генерации да можат да уживаат во  вкусните шолјички NESCAFÉ кафe.

Вкусен и здрав избор
Вкусен и здрав избор
Дали знаевте дека кафето е богато со антиоксиданти? Тие природно се наоѓаат во зелените зрна кафе и имаат благотворно влијание врз човечкиот организам, а помагаат во спречувањето и забавувањето на некои дегенеративни болести и на стареењето.
NESCAFÉ историјата
NESCAFÉ историјата
Долга е историјата низ која поминавме за да бидеме овде каде што сме денес, со околу 3.000 Nescafé шолји што се пијат во секоја секунда!