Sort by
Sort by

Lion чоколадна вафла

Разбуди го лавот во себе!

LION® е создаден во 1970-тите во фабриката Rowntrees во Велика Британија. LION® e вкусен бар со опасно добра комбинација од состојки: крцкава вафла, фина карамела и пченични снегулки прелиени со чоколадна глазура.

Животот е преполн со можности за лов, затоа разбуди ги своите инстинкти и фати ги вистинските моменти! РАЗБУДИ ГО ЛАВОТ ВО СЕБЕ!

Lion Bar
Lion White
Lion Peanut
Lion Bar 2pack
Lion White 2pack