Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Понуда за угостители


Сакам NESCAFÉ понуда за угостители/деловни објекти/ Coffee to go

Nestlé Professional  е дел од компанијата Nestlé Adriatic кој се занимава со производи и решенија за консумација надвор од дома: во кафулиња/ хотели/ресторани; за одење (Coffee to go); на работното место.

За сите прашања за соработка слободно контактирајте не на бесплатниот инфо број 0800 00 200 или на е-маил адресата [email protected]