Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Деловна соработка

Каде може да пратам молба за спонзорство/донација?

Молба за спонзорство  или донација можете да пратите на [email protected] или на Nestlé Adriatic Македонија ДООЕЛ Скопје, Бул.8ми Септември бр.16 Д.Ц.Хипериум, 4ти кат п.фах 663, 1000 Скопје.

Вашата молба ќе ја разгледаме и ќе ја проследиме до надлежните. Доколку се појави можност за соработка или донација секако ќе ве контактираме.