Nescafé Grown respectfully промотивно пакување

otgovorno otgleduvanje nescafe

Повеќе од осумдесет години, одгледуваме зрна кафе, ги береме и печеме со почит, грижејќи се за нашите земјоделци, вработени, заедницата и планетата. Сега, со оваа специјална промоција, ти го претставуваме нашето лимитирано издание на црвени NESCAFÉ® Grown respectfully шолји, за да ја изразиме нашата благодарност кон заедницата за поддршката низ сите овие години на патот кон одржливото производство на кафе.
Секое промотивно пакување содржи 1 метална кутиjа NESCAFÉ Classic 200g и 1 шолја NESCAFÉ Grown respectfully.
Соберете ги сите 4 шолји, уживајте во богатиот и силен вкус на кафето NESCAFÉ Classic и поддржете го NESCAFÉ во обезбедувањето на иднината на кафето.
Нашите промотивни пакувања може да се најдат во малопродажната мрежа во април, како и ОНЛАЈН ТУКА.

NESCAFÉ План

Oд 1938-те соработуваме со одгледувачите на кафе помагајќи им да одгледаат колку што можат поквалитетно кафе преку воведување на напредни методи на одгледување. Секоја година директно работиме со повеќе од 170.000 фармери на кафе. Со поддршка на одгледувачите во користењето на одговорни методи за одгледување на кафе обезбедуваме и идните генерации да можат да уживаат во вкусните шолји NESCAFÉ кафe.

 • Одговорното 
  ОДГЛЕДУВАЊЕ на кафе 
  за нас значи почитување 
  на три нивоа
  – поддршка на земјоделците кои го произведуваат кафето,
  почитување на заедницата, и најважно, почитување на планетата.
  nescafe otgovorno otgleduvanje
 • Од моментите на сеење
  и БЕРЕЊЕ до вашата шолја,
  се грижиме за одржлива култивација
  и уживаме во секој момент.
  Почитување на природата од зрно па до шолја е нашата мисија од самиот почеток.
  Биди дел од таа мисија и пронајди ја твојата шолја! 
  nescafe otgovorno otgleduvanje
 • Зад препознатливиот
  вкус на NESCAFÉ
  се крие процесот
  на ПЕЧЕЊЕ на зрната кафе 
  коj го третираме како 
  уметност 
  и тежнееме 
  да го доведеме 
  до совршенство. 
  nescafe otgovorno otgleduvanje
 • Секоја секунда, 
  повеќе од 5000 луѓе 
  ширум светот уживаат 
  во своjата шолја NESCAFÉ.
  Поради тоа одржливоста 
  во производството на 
  нашето кафе е 
  поважна од било кога. 

  Уживаj во твоето NESCAFÉ®
  во шолја од лимитираното 
  издание NESCAFÉ® Grown respectfully !
  КУПИ СЕГА 
  nescafe otgovorno otgleduvanje