Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Generoso кафе 112g (16 капсули)

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Generoso kava 112g (16 kapsula)

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Generoso кафе е единствена мешавина на два вида јужноамериканска Arabica и дури 3 видови на Robusta кафе, aфрикански и азиски, пржени до средно темна нијанса, кое ја зачуавало специфичната арома на секој вид. Интензитет 7/11.

Направете професионално квалитетно кафе со густ кадифен крем, благодарение на нашите апарати за кафе под висок притисок (дo 15 бари), и со нашите херметички затворени капсули за зачувување на свежината, секогаш ќе уживате во богатите ароматични шолјички кафе.

  • Специјално создадена мешавина на кафе за врвно доживување на вашите сетила
  • Единствена мешавина на два вида јужноамериканска Arabica и дури 3 видови на Robusta кафе, aфрикански и азиски, пржени до средно темна нијанса, кое ја зачуавало специфичната арома на секој вид
  • Свежината на кафето е зачувана во херметички затворена капсула, која е наменета за NESCAFÉ® Dolce Gusto® апаратите за кафе со капсула, за шолјичка богата со арома  секој пат
  • 16 капсули за 16 шолјички NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Generoso кафе

Состојки: мешавина од пржено мелено кафе, капсула монодоза.