Sort results by
Sort results by

NESCAFÉ® Crema

nescafe crema


Започни го твоjoт утрински ритуал со нежен вкус и мирис на NESCAFÉ® Crema - вкусно кафе со кадифена пена за кафе, кое баристите го нарекуваат «крема», со прекрасна силна арома и нежен вкус на кафе. 

КУПИ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ: 

NESCAFÉ Crema 100g на www.paket.mk 
NESCAFÉ Crema 200g на www.paket.mk

Уживајте во нежниот вкус на кафе и со неодоливата крема на NESCAFÉ® Crema .
Ако и Вие го сакате утрински ритуал со NESCAFÉ Crema, кажете ни за тоа на Фејсбук и на Инстаграм.
Посетете не на: Facebook NESCAFÉ
Посетете не на: Instagram NESCAFÉ Makedonija

NESCAFÉ Crema е произведено од зрна кафе растени, избрани, печени и доставени до вас со грижа и одговорност за природата и за општеството, како дел од NESCAFÉ PLAN. Ви благодариме што сте дел од ова патување за да ја обезбедиме иднината на кафето.

NESCAFÉ Crema во понудата е во стаклени пакувањa од 100g, 200g.
Приготвување: Додатете 1 до 2 лажички NESCAFÉ Crema, внимателно прелејте 150 ml врела, но не зовриена вода во чашата. Промешајте и уживаjте.

NESCAFÉ План

Oд 1938-те соработуваме со одгледувачите на кафе помагајќи им да одгледаат колку што можат поквалитетно кафе преку воведување на напредни методи на одгледување. Секоја година директно работиме со повеќе од 170.000 фармери на кафе. Со поддршка на одгледувачите во користењето на одговорни методи за одгледување на кафе обезбедуваме и идните генерации да можат да уживаат во вкусните шолји NESCAFÉ кафe.