Sort results by
Sort results by

THOMY

Трговската марка THOMY потекнува од Швајцарија и датира од 1930 година, кога истоимената компанија ја основал Фриц Томи-Шад (Fritz Thomi-Schaad). Производството на THOMY мајонез во туба почнало 1951 година, a три години подоцна започнал и извозот на овој мајонез на германскиот пазар.

THOMY стана дел од асортиманот на Nestlé 1971 година, a денес е глобално познат кулинарски бренд, кој се карактеризира со високо квалитетни суровини, одличен вкус и разновидност на понудата. Во Србија почна да се произведува во 2013 година, а потрошувачите го доживуваат како иновативен бренд кој нуди единствен вкус на мајонез со висок квалитет.

Thomy мајонез
Thomy Delight