Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Чоколади

Опасно добра чоколада од крцкава вафла, карамела, крцкави жита, прелеано со млечна чоколада.

Дозволете си едно лавовско задоволство со вообичаениот или бел Lion!
ИСТОРИЈА НА ЧОКОЛАДИ
ИСТОРИЈА НА ЧОКОЛАДИ
Приказната за чоколадата во Новиот свет започнала со племето Маја, кои пиеле темна напивка наречена cacahuaquchtl.
Иднина за фармерите
Иднина за фармерите
Компанијата Nestlé ја подржува индустријата за какао и фармерите низ таканаречен „какао-план“.