НЕСКАФЕ ФРАПЕ - ТЕ РАЗЛАДУВА И ТЕ НАГРАДУВА

Официјални правила за наградна игра NESCAFÉ Frappé

Добитници I извлекување 9.7.2014

Добитници II извлекување 23.7.2014

Добитници III извлекување 6.8.2014

Добитници IV извлекување 20.8.2014

Добитници V извлекување 1.9.2014

Потсетување за добитниците

 

Почитувани добитници,

Ве известуваме дека временскиот рок за подигнување на наградите е 60 дена согласно Правилата на наградната игра. Ги потсетуваме добитниците од првото извлекување, што се одржа на од 9.7, дека рокот за подигнување на наградите истекува на 9.9. Побрзајте! Ве очекуваме!

Информации за потрошувачите

За сите прашања контактирајте нè на следнава e-mail адреса:
info@mk.nestle.com 

Дознај повеќе

Дознај повеќе за работењето на Nestlé.