NESCAFÉ Black roast

NESCAFÉ Black Roast

Ве покануваме да уживате во NESCAFÉ BLACK ROAST кога сакате појак почеток на Вашиот ден со кафе кое е потемно печено, појако и со побогат вкус! 

КУПИ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ: Nescafe Black Roast Инстант кафе 200гр – Paket.mk

Нашето NESCAFÉ BLACK ROAST е направено од внимателно иѕабрани робуста зрна кафе, експертски печени подолго за да се ослободи едно ниво на богатство и интензитет на вкусот и аромата на кафето

Ако и Вие го сакате јакиот почеток на утрото со NESCAFÉ BLACK ROAST, кажете ни за тоа на Фејсбук и на Инстаграм.

Посетете не на: Facebook NESCAFÉ
Посетете не на: Instagram NESCAFÉ Makedonija

NESCAFÉ BLACK ROAST е произведено од зрна кафе растени, изабрани, печени и доставени до вас со грижа и одговорност за природата и за општеството, како дел од NESCAFÉ PLAN. Ви благодариме што сте дел од ова патување за да ја обезбедиме иднината на кафето.

NESCAFÉ Black roast во понудата е во стакленa пакувањa од 200g.
Приготвување: Додатете 1 до 2 лажички NESCAFÉ Black roast, внимателно истурете 150 ml врела, но не зовриена вода во чашата. Промешајте и уживаjте.

NESCAFÉ План

Oд 1938-те соработуваме со одгледувачите на кафе помагајќи им да одгледаат колку што можат поквалитетно кафе преку воведување на напредни методи на одгледување. Секоја година директно работиме со повеќе од 170.000 фармери на кафе. Со поддршка на одгледувачите во користењето на одговорни методи за одгледување на кафе обезбедуваме и идните генерации да можат да уживаат во вкусните шолји NESCAFÉ кафe.