Sort results by
Sort results by
Кафето има подобар вкус кога се пие со почит - тоа е нешто што можете да го вкусите во секоја шолја.

Се вели дека љубовта не може да се купи, но почитта може, и тоа во форма на едноставна, вкусна шолја кафе NESCAFÉ.

Ќе ви покажеме како се одгледува, прави и пакува нашето кафе за да се заштитат животната средина, како и луѓето што ги одгледуваат нашите зрна кафе. Имаме голем број иновативни идеи со кои можете да уживате во помал отпад и поголема одржливост. Се надеваме дека кога ќе видите што правиме низ целиот свет - ќе заслужиме малку почит од вас.

Вклучете го шпоретот. Нашите приказни најдобро звучат со NESCAFÉ, бидејќи во секоја  секоја чаша има почит.


Сојузот на дождовни шуми е наш глобален партнер со кого соработуваме во следењето и оценувањето на активностите во областа на земјоделската економија, но и на влијанието врз општеството и животната средина. Овие клучни податоци ни овозможуваат да се прилагодиме и да ја подобриме нашата работа, со што се поттикнува долгорочна одржливост кај илјадници производители на кафе.

rfa