Sort by
Sort by

NESTLÉ® COFFEE MATE®

coffee mate

Првата голтка од утринското кафе е навистина важна, и ние го знаеме тоа.  
Доколку сакаш кафе со млеко, ќе се израдуваш кога ќе го запознаеш - NESTLÉ® COFFEE MATE® 
За твоите совршени утрински моменти, само додади малку NESTLÉ® COFFEE MATE®  во своето кафе и уживај во нежниот вкус што го сакаш! 

Новиот NESTLÉ® COFFEE MATE® доаѓа во три пакувања (100g, 200g, 170g) за да ви помогне да уживате во деликатниот вкус на кафето, на ваш начин! 

NESTLÉ® COFFEE-MATTE® Прашкаста замена за млеко на база на растителни масти, за поготовка на кафе. 

Приготвување: Додадете 2 лажички (5g) од NESTLÉ® COFFEE-MATTE®, во шоља од вашето омилено NESCAFÉ® кафе (150ml), промешајте и уживајте. 

За најдобри резултати по отварањето, чувајте го во херметички затворен сад на ладно, суво место. Нема потреба да се држи во фрижидер. Да се не користи за хранење на доенчиња под 12-месечна возраст.