Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Ristretto Napoli кафе 128g (16 капсули)

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Ristretto Napoli кафе 128g (16 капсули)

Oткријте го NESCAFÉ® Dolce Gusto® Ristretto Napoli, мешавина од арабика и робуста од Уганда, Бразил и Колумбија. Се работи за нашата најсилна шолјичка во асортиманот со интензитет 13/13.

Создадете професионално квалитетно кафе со густ кадифен крем, благодарение на нашите апарати за кафе под висок притисок (дo 15 бари), и со нашите херметички затворени капсули за зачувување на свежината, секогаш ќе уживате во богатите ароматични шолјички кафе.