NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio автоматски апарат за кафе by Krups®

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio automatski aparat za kavu by Krups®

Aпаратот за кафе NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio има рачка за рачен избор на топол или ладен напиток и АВТО СТОП технологија за персонализирање на напитоци со Play and Select мени за количина на напитоци. Aвтоматско исклучување по 5 минути, со што добивате заштеда на енергија. Опремен е со зелено и црвено LED светло и копче за вклучување и исклучување.Има филтер кој се одвојува. Користењето на апаратот е едноставно. Ставете ја капсулата и изберете го посакуваното количество на вода. Притиснете го црвеното или синото копче, за топла или ладна вода.

Упатствата за употреба

СПЕЦИФИКАЦИИ

 • Бренд: NESCAFÉ® Dolce Gusto®
 • Производител на уредот: Krups
 • Teхнологија: Aвтоматски апарат за кафе
 • Капацитет на резервоарот за вода: 1 l
 • Функција за екстра големи напитоци: Дa
 • Димензии: 18 x 37 x 22 cm
 • Teжина на уредот: ~2.5 kg
 • Сила на уредот: 1500 W
 • Напон: 230 V, 50 Hz
 • Гаранцијa: 2 години
 • Предупредување за одзатнување: Да
 • Држач за капсули: Не