Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Освежувачка оаза" на NESCAFÉ ја разлади Македонија

Back to Press releases
Скопје,
Aug 12, 2013

nescafe%20frappe%20oaza%2016.jpgОсвежувањето што ја зафати Македонија од 13 до 31 јули - заврши. Освежувачката оаза на NESCAFÉ Frappé имаше 11 промоции во 6 града: Скопје, Штип, Куманово, Струмица, Битола и Прилеп. NESCAFÉ успеа да ве разлади во летните горештини со: 

- 12.355 NESCAFÉ Frappé кафиња
- повеќе од 37.065 коцки мраз
Оазата помина 1200 km, а употреби цевчиња за Frappé во должина од 2,4 km 
Севкупно, приреди уживање што траеше 3.300 минути!

Годинава, споредено со ланскиот NESCAFÉ Ice Bar карван, беше соборен рекордот на приготвени кафиња.

А сега, погледнете како NESCAFÉ Frappé Оаза ја освежи Македонија:

Повеќе детали на: facebook.com/NESCAFEClassic

Article Type