Sort by
Sort by

Nestlé

Clear
Nestlé е најголемата компанија за производство на храна и освежителни безалкохолни пијалаци и напитоци на светот.
Ние имаме преку 2000 брендови, oд глобални икони до локални омилени брендови, и присутни сме во 191 земја ширум светот. Нас не води целта и ние постоиме за да го подобриме квалитетот на животот и за да придонесеме за поздрава иднина. Нашите вредности имаат свои корени во почитувањето: почитување на самите себеси, почитување на другите, почитување на различностите и почитување на нашата иднина. Ние веруваме дека нашите луѓе се нашиот најважен имот, така да ви нудиме динамично, инклузивно меѓународно работно опкружување кое нуди многу можности во многу различни видови на работење, функции на различни географски локации, работа со различни тимови и култури. Придружете ни се. Дознајте повеќe.