Sort by
Sort by

Nespresso

Clear
Дали сте подготвени да внесете нешто малку необично во вашиот живот? Во компанијата Nespresso, ние спојуваме луѓе и производи полни со енергија и живот за да создадеме кариери кои го збогатуваат кафето и вашето секојдневие. Тоа е само почеток на тоа како го трансформираме животот со секоја шолјичка кафе. Дознајте повеќе за тоа.