Sort by
Sort by

Cereal Partners Worldwide

Clear
Компанијата Cereal Partners Worldwide (CPW S.A.) основана е како заедничко вложување помеѓу General Mills Inc. и Nestlé S.A. за производство и продажба на веќе подготвени житарки за појадок ширум светот, надвор од Соединетите Држави и Канада. Компанијата максимално ја користи силата на двајцата партнери. Дознајте повеќе за тоа.