Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nescafé 3in1

Nescafé 3in1 - 1kg
NESCAFÉ 3in1
12 x 1 kg
Nescafé 3in1 - 16,5g
NESCAFÉ 3in1 - 16,5g

Nescafe 3in1 16,5 g е идеален за луѓе во движење.

Подготовката е многу едноставна, во секое време и за секоја прилика.

Практичното поединечно пакување дозволува лесна, брза и константна подготовка со избалансиран вкус на кафе, млеко и шеќер.

10 (28 х 16,5 g)