Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Освој велосипед и кацига


Додека го подготвуваш вкусниот појадок со Nestlé снегулки, постави фотографија на тема „Почеток на денот со Nestlé снегулки“, избери ја големината на велосипедот и учествувај во конкурсот да освоиш комплет велосипед и кацига!


Изберете помеѓу трите големини на велосипеди според возраста на Вашето дете: велосипедот Booster Plasma 200 за деца од 6 дo 8 години, велосипедот Booster Plasma 240 за деца од 8 дo 11 години или велосипедот Booster Galaxy за деца над 11 години. Сите три велосипеди доаѓаат од специјално дизајнирана серија на велосипеди и овозможуваат едноставни први „чекори"" во светот на две тркала. Велосипедите овозможуваат совршена комбинација за добра забава со максимална контрола и безбедност при возењето. Децата ќе уживаат во возењето велосипед! Сите велосипеди се со кацига во вистинската големина, така што родителите можат да бидат сигурни дека возењето е исто толку безбедно колку и забавно.

Set1


СЕТ 1 – За деца на возраст од 6 до 8 години

Set2


СЕТ 2 – За деца на возраст од 9 до 11 години

Set3


СЕТ 3 – За деца на возраст над 11 години.