Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ® Dolce Gusto®


Мојот NESCAFÉ® Dolce Gusto® апарат се расипа или ми е потребен заменски дел за апаратот. Каде можам да најдам овластен NDG сервис?

Овластен сервис е:
Видео-Дата сервис центар,
Бул.АВНОЈ 74/6
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 2050 320
Факс: +389 2 3090 691
Моб: +389 78 393 071
e-mail:[email protected]
www.videodata.com.mk

Каде можам да купам средство за чистење (на каменец) на NESCAFÉ® Dolce Gusto® апаратот?

Препорачаното средство за чистење  на NESCAFÉ® Dolce Gusto® апаратите можете да го купите  во некој од овластените NESCAFÉ® Dolce Gusto® сервиси. Универзално средство за чистење на каменец можете да пронајдете во подобро снабдените продажни објекти.