Nestlé продолжува со инвестициите во Европа: нов погон вреден 50 милиони евра во фабрика за пица во Германија

Nestlé продолжува со инвестициите во Европа: нов погон вреден 50 милиони евра во фабрика за пица во Германија

Nestlé отвори 50 милиони евра

вреден нов погон во фабриката за пица во Германија