Sort results by
Sort results by

Сенф

Компанијата Nestlé кон крајот на 2017 година го збогати својот асортиман со уште еден производ од категоријата сенф и тоа во практично пакување – кесичка со затворувач од 280g, која е погодна за секојдневно користење при подготовка на јадењата.

Thomy Сенф
Thomy Сенф, 280 g