Мајонез

Компанијата Nestlé на љубителите на мајонез им нуди Thomy во практична кесичка со затворач од 263g со убав изглед и едноставна за користење, додека затворувачот ја олеснува повторната употреба. Популарниот THOMY Doypack, како и кесичките се многу погодни за правење на сендвичи и салати, додека во сезоната на прослави поголемите пакувања - doypack XL 380g и XXL 730g oвозможуваат полесна подготовка на празничната трпеза.
Thomy мајонез
Thomy мајонез, 263 g
Thomy XL мајонез
Thomy XL мајонез, 380 g
Thomy XXL мајонез
Thomy XXL мајонез, 730 g