Sort by
Sort by

Nestlé Dessert чоколаден десерт

Носи насмевки со секој десерт!

Nestlé Dessert е гаранција за најдобриот чоколаден десерт направен во домашни услови.

Основните предности на производот се:

  • неспоредливо топење и кратко време на топење (5 минути),
  • интензивен вкус и
  • висококвалитетни состојки: какаов путер и природна арома на ванила од Мадагаскар. 
Nestlé Dessert Noir 205g (52% какао)
Nestlé Dessert Noir 205g (52% какао)
Nestlé Dessert Corsé 200g (64% какао)
Nestlé Dessert Corsé 200g (64% какао)
Nestlé Dessert Blanc 180g
Nestlé Dessert Blanc 180g