Sort results by
Sort results by

NESQUIK чоколадно какао во прав и сируп

NESTLÉ NESQUIK® носи забавен начин како да се претвори млекото во вкусен напиток. 
Добро е познато дека млекото е богато со калциум којшто ги зајакнува нашите коски и заби. Но, понекогаш децата треба да се поттикнат за да пијат млеко. NESQUIK® на генерации родители им ја олеснува исхраната на нивните деца, давајќи му на млекото вкус што го сакаат децата.
Тој е достапен во форма на прав и сируп.