Nescafé Espresso

NESCAFÉ Espresso е единствен производ кој овозможува уживање на испивање врвно италијанско еспресо без апарат, со познатата еспресо пена.

NESCAFÉ Espresso  е кафе од 100% чиста Arabicа, секогаш е подготвено да го облагороди Вашиот ден со силен вкус и со фина пеничка. Препуштете се на целосно уживање со NESCAFÉ Espresso.

За врвна шолја ,,италијанско,, еспресо без  професионални угостителски апарати: лажичка кафе (1,8g) прелијте со 60 ml врела (која не врие, околу 80°C) вода.
Додајте шекер и млеко по желба.

NESCAFÉ Espresso е достапно во стакленка од 100g.

Сè почнува со NESCAFÉ
NESCAFÉ е омилената марка на кафе во светот во која уживаат поединците и семејствата во повеќе од 180 земји во светот. Со повеќе од 75 години искуство во изборот, пржењето и создавањето на врвно кафе не чуди податокот дека секоја секунда се пијат повеќе од 5.500 шолјички NESCAFÉ кафe. Aко сакате да дознаете повеќе, посетете го сајтот https://www.nescafe.com/

NESCAFÉ План
Oд 1960-те соработуваме со одгледувачите на кафе помагајќи им да одгледаат колку што может поквалитетно кафе преку воведување на напредни методи на одгледување. Секоја година директно работиме со повеќе од 170.000 одгледувачи на кафе. Со поддршка на одгледувачите во користењето на одговорни методи за одгледување на кафе обезбедуваме и идните генерации да можат да уживаат во  вкусните шолјички NESCAFÉ кафe.