Nescafé Cappuccino

Пронајди го своето омилено NESCAFÉ Cappuccino од нашиот широк асортиман со производи и направи го своето омилено кафе од кафулето во удобноста на својот дом. Внимателно избраните состојки, природните ароми и автентичното NESCAFÉ кафе, нашето NESCAFÉ Cappuccino со богатата бела пена го прави неодолив деликатес за секој дел од денот. 

Направи го омиленото кафе со леснотија, зачини го со добро друштво или со 5 мин. пауза и уживај во богатата пена и во раскошниот вкус до последната голтка.


 

Достапнo во различни вкусови:

• NESCAFÉ Gold Cappuccino 
• NESCAFÉ Gold Vanilla Latte 
• NESCAFÉ Gold Double Choca Mocha
• NESCAFÉ Gold Irish Latte
• NESCAFÉ Gold Hazelnut Latte 

 

Сè почнува со NESCAFÉ
NESCAFÉ е омилената марка на кафе во светот во која уживаат поединците и семејствата во повеќе од 180 земји во светот. Со повеќе од 75 години искуство во изборот, пржењето и создавањето на врвно кафе не чуди податокот дека секоја секунда се пијат повеќе од 5.500 шолјички NESCAFÉ кафe. Aко сакате да дознаете повеќе, посетете го сајтот: https://www.nescafe.com/

NESCAFÉ План
Oд 1960-те соработуваме со одгледувачите на кафе помагајќи им да одгледаат колку што может поквалитетно кафе преку воведување на напредни методи на одгледување. Секоја година директно работиме со повеќе од 170.000 одгледувачи на кафе. Со поддршка на одгледувачите во користењето на одговорни методи за одгледување на кафе обезбедуваме и идните генерации да можат да уживаат во  вкусните шолјички NESCAFÉ кафe.