Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Ristretto Ardenza кафе 112g (16 капсули)

Ristretto Ardenza

Oткријте го NESCAFÉ® Dolce Gusto® Ristretto Ardenza, типично италијанско кафе, пржено до темна нијанса. Пократко од espressо (35 ml), со интензитет 11/11. Заводливо кафе со интензивна арома и богата крема.

Нашите талентирани експерти за кафе ги измешаа јужноамериканското Arabica кафе, со овошни ноти, и азиското Robusta кафе за единствена арома NESCAFÉ® Dolce Gusto® Ristretto Ardenza кафе.

Создадете професионално квалитетно кафе со густ кадифен крем, благодарение на нашите апарати за кафе под висок притисок (дo 15 бари), со нашите херметички затворени капсули за зачувување на свежината, секогаш ќе уживате во богатите ароматични шолјички кафе.

  • Tипично италијанско кафе, пржено до темна нијанса, пократко од espressо (35 ml). Со интензитет 8/11
  • Кафе со интензивна арома и нота на печени костени со богата крема на врвот
  • мешавина од врвното јужноамериканско Arabica кафе, со овошни ноти, и азиското Robusta кафе
  • Свежината на кафето е зачувана во херметички затворена капсула, која е наменета за NESCAFÉ® Dolce Gusto® апаратите за кафе со капсула, за шолјичка богата со арома  секој пат
  • 16 капсули за 16 кратки NESCAFÉ® Dolce Gusto® Ristretto Ardenza кафиња

Состојки: мешавина од пржено мелено кафе, капсула монодоза.