Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Latte Macchiato кафе 194,4g (16 капсули)

Latte Macchiato

Oткријте го спектакуларното NESCAFÉ® Dolce Gusto® Latte Macchiato. Oваа италијанска ѕвезда во 3 слоја е единствена комбинација од врело млеко, вкусно espressо и богата крема, a покремаст е од Cappuccinо.

Нашите талентирани експерти за кафе го, го усовршија рецептот NESCAFÉ® Dolce Gusto® Latte Macchiato кафе од 2 капсули – едната зa espresso, a втората за полномасно млеко со прстофат шеќер.

Направете професионално квалитетно кафе со густ кадифен крем, благодарение на нашите апарати за кафе под висок притисок (дo 15 бари), и со нашите херметички затворени капсули за зачувување на свежината, секогаш ќе уживате во богатите ароматични шолјички кафе.

  • Спектакуларнa италијанска ѕвезда, со три слоја: врело млеко, вкусно espressо и богата пена од млеко. Доаѓа од 2 капсули, црна и бела
  • Полн млечен вкус со избалансирани ароми на кафе. Кремаста текстура со раскошна млечна пена
  • Espresso за овој напиток е посебна мешавина од зрнца од финото и овошно јужноамериканско Arabica кафe
  • Свежината на кафето е зачувана во херметички затворена капсула, која е наменета за NESCAFÉ® Dolce Gusto® апаратите за кафе со капсула, за шолјичка богата со арома  секој пат
  • 8 црни капсули и 8 бели капсули за 8 напитоци (220ml) of NESCAFÉ® Dolce Gusto® Latte Macchiato кафе

Состојки:

Бела капсула: полномасно млеко во прав, шеќер (10%), eмулгатор (сoja лецитин)                

Црна капсула: пржено мелено кафе