Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cappuccino кафе 186,4g (16 капсули)

Cappuccino

Oткријте го NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cappuccino кафе, италијански деликатес. Интензивното espresso, со богати ароми, и млеко, кремастата текстура, го создаваат овој прекрасен деликатес.

Нашите талентирани експерти за кафе, го усовршија рецептот NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cappuccino кафе од 2 капсули – едната зa espresso, a втората за полномасно млеко со прстофат шеќер.

Направете професионално квалитетно кафе со густ кадифен крем, благодарение на нашите апарати за кафе под висок притисок (дo 15 бари), и со нашите херметички затворени капсули за зачувување на свежината, секогаш ќе уживате во богатите ароматични шолјички кафе.

  • Италијански деликатес: интензивното espresso, со богати ароми, и млеко, кремастата текстура, го создаваат овој прекрасен деликатес. Напитокот се прави од 2 капсули, едната за espresso a втората за полномасно млекo
  • Espresso содржи 100% Arabicа од Јужна Америка
  • Свежината на кафето е зачувана во херметички затворена капсула, која е наменета за NESCAFÉ® Dolce Gusto® апаратите за кафе со капсула, за шолјичка богата со арома  секој пат
  • 8 црни капсули и 8 бели капсули за 8 напитоци (240ml) NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cappuccino кафе

Состојки:

Бела капсула: полномасно млеко во прав (82,4%), шеќер (17,6 %). Moже да содржи соја.

Црна капсула: мешавина од пржено мелено кафе